EEN REIS VAN BEPROEVINGEN, TESTS EN OVERWINNINGEN

Iedereen weet hoe geweldig dat eerste perfect gekoelde slokje wijn, water of bier is. Kevin wilde mensen die ervaring voor de hele fles bieden. Dit is het verhaal van hem en Kaelo.

2007 - 2016
VAN IDEE NAAR REALITEIT

Geïnspireerd door een warm biertje in de pub in Brighton, wilde Kevin Jabou iets creëren dat elke slok van je drankje perfect gekoeld hield zonder gebruik te maken van ijs, water of rommel.

Vanuit zijn tuinhuisje in Oost-Londen heeft hij zeven jaar lang ruim 300 prototypes gemaakt voordat hij de unieke technologie perfectioneerde en patenteerde.

2016
UITGESPROKEN ALS "KAY-LO"

Het is een combinatie van het Japanse woord ‘Kaizen’ dat ‘continue verbetering’ betekent (onze bedrijfsfilosofie) en ‘halo’ van het licht dat wordt weerkaatst op een fles wanneer deze zich in Kaelo bevindt.

Nu de naam en het product klaar waren, hoefde er nog maar één ding gedaan te worden…

2017
KAELO'S LANCERING

Verhuizend van zijn schuur naar een kantoor (een grote stap!) lanceerde Kaelo aan de wereld. Kaelo werd voor het eerst getoond in onafhankelijke keukenshowrooms en werd al snel gewaardeerd door honderden gezinnen in het Verenigd Koninkrijk.

De vraag groeide en andere markten kwamen aankloppen. Kaelo was nu verkrijgbaar in de VS, Nederland en Italië.

2018 - 2019
VOORTDURENDE VERBETERINGEN

De eerste edities van Kaelo zijn gemaakt door met een CNC-machine massieve blokken roestvrij staal uit te snijden om de kamer te vormen waarin de flessen worden bewaard.

Hoewel ongelooflijk robuust, wist Kevin dat deze methode veel afval produceerde, dus heeft hij Kaelo opnieuw ontworpen om milieuvriendelijker te zijn. Het nieuwe ontwerp gebruikt 90% minder materialen en is 60% efficiënter.

Het betekende dat Kaelo geschikt was om in boten te worden gespecificeerd en nu standaard in luxe jachten werd opgenomen.

2020 - 2021
DREAM TEAM

Na recordverkopen in 2019 trad Sir Richard Needham (ex-vice-voorzitter van Dyson) toe tot Kaelo als voorzitter en bouwde hij een team op met experts van Dyson, Brita & Quooker.

Kaelo opende zijn deuren voor Crowdfunding en nodigde klanten voor het eerst uit om eigenaar van een Kaelo te worden. We hebben de crowdfundingdoelstelling met 141% overtroffen en hebben nu 412 nieuwe investeerders voor de reis.

2022
PRIJSWINNAARS!

Met een team van ex-Dyson-ingenieurs aan boord lanceert Kaelo hun nieuwe assortiment en wint ‘Best Kitchen Innovation’ tijdens de Designer Awards 2022!

Kaelo produceert met trots in Groot-Brittannië en wordt gerund door een klein maar krachtig team gevestigd in Oost-Londen.

Wat ons anders maakt, is dat iedereen een deel van Kaelo bezit – dat betekent dat we er altijd naar streven om het beste voor elkaar, het product en de klanten te zijn.

TOEKOMST

Waar je ook van een koud drankje geniet – denk aan Kaelo.

De toekomst heeft een enorm potentieel en we kijken uit naar wat gaat komen. Heb je een leuk idee? We denken graag met je mee.

See our reviews on
 • “Love this product... versatile chiller which accommodates wine & champagne bottles as well as carafes (water & juice).”
 • “Amazing concept and even better in person. Had my kitchen redone two month ago and got recommended to have this installed in my design. Best decision ever!”
 • “We’ve loved drinking a bottle of white with friends, it really does keep every drop the perfect temperature!”
 • “We don’t only use it for wine, we use it for milk and juice at breakfast time”
 • "The favourite part of my kitchen!"
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
   Calculate Shipping
   Apply Coupon
   Unavailable Coupons
   benschmidt50 Get 50% off 50% F&F
   bp6yjw5j Get 50% off 25% discount in exchange for posting on their website (originally had 50% off token from grand designs)
   charlottegill1115! Get 100% off free test
   clgmmg Get 100% off Kaelo free test
   cpickering50 Get 50% off
   cpqkaelo50 Get 50% off Chris Quirk 50%
   forza25 Get 25% off 25% off total
   fse50kaelo Get 50% off for jerry and friends at FSE
   granddesigns Get 50% off 50% off
   gskaelo Get 50% off Gordon Stein 50%
   gskaelo50 Get 50% off 50% discount for Gordon contacts
   harveyjonesff50 Get 50% off Harvey Jones Friends & Family 50% off
   investor50 Get 50% off Investor 50% discount for Claire B
   kaelo10 Get 10% off 10% discount til 30.09
   kaelo682 Get 682 off Vietnam distributor
   kaeloten20 Get 20% off 20% off Christmas gifting guide for TEN
   kaizen10 Get 10% off 10% discount code for Samantha Pearson
   kmaguire100 Get 100% off
   ndrave50 Get 50% off
   newshop Get 10% off 10% off Kaelo order - until end of September 2019.