Kaelo logo

Welkom, vrienden

Wilt u een aanvulling?

Kaelo staat centraal in de goede tijden, waar het de stemming bepaalt en het gesprek stimuleert.
Het is een droog-koude kamer die in elke tafel of aanrecht kan worden geïntegreerd om een drankje perfect gekoeld te serveren. Wat gebeurt er om de jouwe heen?

“Mijn vrouw en ik kibbelen over onze favoriete lichtinstelling!”

Rond de Kaelo

Open een koude, schenk jezelf een glas in en plaats de fles in de Kaelo. Raak de kroon aan en Kaelo houdt zijn temperatuur binnen een graad.

Kaelo is een ideale metgezel voor een wijnkoelkast, of even thuis als een zelfstandige gastheer, en houdt een open fles precies waar deze moet zijn. En het vereist geen ijs, geen water en geen onderhoud.

Hoe het werkt

Slechts een enkele tik op de kroon en binnen enkele seconden wikkelt een jas met koude lucht zich rond de fles, waardoor de inhoud perfect gekoeld blijft en de buitenkant volledig droog.

Het gepatenteerde koelsysteem van Kaelo is aangepast aan hyper-efficiënte medische technologieën. Het bereikt binnen enkele seconden ijskoude temperaturen, maar verbruikt niet meer vermogen dan een lamp van 60 watt.

Het design

Een roestvrij stalen kroon maakt de Kaelo
De roestvrijstalen kronen worden met de hand gepolijst of geleverd met een geborstelde afwerking en zijn verkrijgbaar in vier premiumkleuren.

Hoe is het gemaakt

Kaelo is handgemaakt door ons team. Gecombineerd met meer als 150 jaar ervaring. Elke Kaelo wordt getest onder strenge voorwaarden. De handtekening op de Kaelo laat zien dat de Kaelo goedgekeurd is.

Smart touch controle

Super simpel en leuk om te gebruiken – zet aan/uit met 1 klik en selecteer 27 verschillende kleuren.

Droog serveren

De fles blijft altijd droog.

Geen ijs, water of druppels.

Ready to go wanneer u dat bent

Te gebruiken binnen enkele seconden. Niks om voor te bereiden, aan te vullen of schoon te maken. Direct te gebruiken.

Extra wijd voor grote flessen

103mm ruimte zorgt ervoor dat 75cl flessen gemakkelijk passen.

5 jaar garantie

Handgemaakte Britse kwaliteit waarop u kunt vertrouwen. Elke Kaelo is getest op prestaties, dit geeft ons het vertrouwen om u 5 jaar garantie te geven.

Gemakkelijk te installeren

Kaelo is simpel te installeren en heeft enkel een stroomaansluiting nodig.