Waarom Kaelo?

Elke slok op de goede temperatuur

Een emmer met ijs om te koelen is een hoop gedoe en wordt zelden gebruikt thuis. Een te warme of koude fles heeft echter een negatieve invloed op de kwaliteit van de wijn. Indien u wel een emmer met ijs gebruikt wordt de fles veel te koud en dit verstoort de balans van de smaken en aroma’s die zo belangrijk is.
Kaelo houdt de fles perfect op temperatuur zodat u van de wijn kunt genieten zoals dat door de makers bedoelt was!

Eenvoudig

Met één aanraking activeert u de Kaelo en deze is gelijk klaar voor gebruik. U hoeft dus niks voor te bereiden en ook niet te wachten.

Altijd droog

Kaelo gebruikt enkel elektriciteit en niks anders om een ‘koude jas’ rondom uw fles te creëren zodat deze koud en droog blijft. U heeft geen water, ijs of navulling nodig.

Een beetje plezier …

Kaelo is ook leuk om te gebruiken mede door de 360 graden halo verlichting rondom uw fles in de top van de cilinder – door 3 keer de kroon aan te raken kunt u kiezen tussen 27 verschillende kleuren en 4 keer de kroon aanraken zorgt voor een mix van alle kleuren.

Makkelijk in gebruik

Kaelo kan makkelijk worden ingebouwd in verschillende situaties zoals bijvoorbeeld een aanrechtblad of bar. U heeft geen specialist nodig alleen een uitsparing op maat en een stopcontact.

Betrouwbaar

Ontworpen in Londen en handgemaakt door vakmensen in Cotsworlds, elke Kaelo wordt individueel getest en moet perfect zijn voordat deze wordt goed gekeurd en afgetekend door zijn maker. Elke Kaelo komt standaard met 5 jaar garantie zodat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Milieu vriendelijk

Kaelo gebruikt minder energie dan een 60-watt gloeilamp en is dus energie zuinig. Daarnaast stoot de Kaelo niks uit en zijn er geen navullingen nodig. Als u de Kaelo niet gebruikt schakelt deze over naar een energie bespaarstand.

Perfecte temperatuur

Uw fles witte wijn of champagne blijft binnen 1-2 graden van de temperatuur bij het openen. Geen grote afwijkingen zoals bij een emmer met ijs.

Krachtige gepatenteerde techniek

Kaelo is binnen enkele seconde koud. Niet wachten. Geen voorbereiding nodig.

Kryolux techniek

Uw fles blijft geheel droog. Geen condens en geen druppels.

Smart touch control

Geen afstandbediening. Geen knoppen. Geen display. Eén keer aanraken ter activatie is genoeg.

Kaelo eigenschappen

Geen navulling

Geen voorbereiding, navulling of schoonmaken – keer na keer makkelijk te gebruiken.

Super efficient

Ons gepatenteerde droge koel-systeem is koud binnen enkele seconde en zorgt dat uw fles de ideale temperatuur behoud. Dit alles met slechts een 60-watt lamp.

Premium kroon

De met de hand gepolijste RVS kroon is uitgerust met touch bediening en perfect rond – de kroon is de perfecte mix tussen functionaliteit en design.

Licht

Er zijn 27 verschillende licht kleuren beschikbaar. Het licht is ook uit te schakelen.

Extra breed

Ontworpen voor 75cl flessen inclusief Dom Perignon en Krug flessen.

5 jaar garantie

Handgemaakte Britse kwaliteit waarop u kunt vertrouwen…. Elke Kaelo wordt getest en nagekeken voordat deze door de maker wordt goedgekeurd voor gebruik.

Vraag uw brochure aan

Digitaal beschikbaar als PDF