Onderdeel van de familie

We werken niet alleen samen met onze specialisten vanwege hun ervaring – meer dan 150 jaar technische ervaring – maar ook vanwege hun passie. Het klinkt misschien wat vreemd als het gaat over thermodynamica en productieprocessen, maar deze passie heeft ons gebracht waar we zijn nu zijn – zij zijn het hart van het verhaal van Kaelo.

Gepassioneerd over precisie

Het is een understatement om te zeggen dat we op details letten…we zijn meer dan een jaar bezig geweest om de kroon technisch te perfectioneren en deze perfect aan te laten sluiten bij de Kaelo. De Kroon ziet er dus niet alleen fantastisch uit maar is daarnaast bijzonder functioneel omdat de aanraak functionaliteit overal werkt. U zou kunnen zeggen dat we geobsedeerd zijn door het product maar wij geloven dat het alle ontwikkelingstijd waard was!

Persoonlijke zekerheid

Van de kroon tot de body, elk onderdeel van de Kaelo wordt nauwkeurig getest op criteria van duurzaamheid tot prestatie maar ook op geluid en temperatuur stabiliteit. We letten niet alleen op de grote onderdelen maar ook kleine elementen zoals de kracht waarmee een schroef wordt geplaatst. Elke Kaelo wordt getest op uiterlijk en prestaties voordat de maker deze persoonlijk aftekent.

Vraag uw brochure aan

Digitaal beschikbaar als PDF