Kaelo logo

ZORGEN VOOR
JOUW KAELO

Het leven is druk, we snappen het. Daarom is Kaelo ontworpen om zo min mogelijk onderhoud te vergen. Je hoeft niets bij te vullen of op te laden, je hoeft alleen maar op de Crown te tikken om hem aan en uit te zetten.

 

Als het tijd is om de kroon schoon te maken, gebruik dan warm water en een microvezeldoek om krassen op het metaal te voorkomen. Om de binnenkant schoon te maken, neem je gewoon een natte doek en veeg je eventuele resten weg.

 

We raden aan om de kamer van de Kaelo elke maand schoon te maken, stop hem gewoon in de vaatwasser en plaats hem dan weer terug. (Met de hand kan ook natuurlijk.)

Kaelo maakt gebruik van gepatenteerde technologie om de originele temperatuur van je fles te behouden. Als aanvulling op een wijnkoelkast, als je een fles eruit haalt bij 8 graden, houdt Kaelo je fles tot 2 uur binnen een graad.

 

De koelkast bewaart het goed, Kaelo serveert het goed.

Kaelo is ontworpen om de fles of karaf op temperatuur te houden.

 

Wanneer de fles nog niet koud genoeg is kan je de boost mode aanzetten. Dit zal de fles 3-4 graden kouder maken. Na 30 minuten zal de Kaelo weer terug keren naar de normale mode, waarin de fles op temperatuur blijft. Deze boost optie is alleen beschikbaar op de Kaelo Plus.

De technologie is zo ontwikkeld dat u dat niet hoeft te doen. Kaelo creëert een koude jas die de fles isoleert, wat betekent dat het de oorspronkelijke temperatuur van de fles behoudt.

 

  • – Voor elke drank tussen de 5-12 graden zet je hem in de Kaelo-mode.
  • – Voor rode wijn die bewaard moeten worden tussen de 12-18 graden, plaats deze in de Rode wijn mode.
  • – Wil je je fles wat kouder hebben? Zet hem dan in de Boost-mode.

Bekijk onze YouTube video met instructies. Vergeet niet ondertiteling aan te zetten: Klik hier voor de video

 

Houdt er rekening mee dat de Boost en Rode wijn mode alleen beschikbaar zijn op de Kaelo Plus.

Geen paniek!

 

De kamer heeft geen naden of verbindingen, dus het enige probleem is dat je nu een slokje minder drinken hebt. We adviseren een spons of doekje te gebruiken om de druppels weg te halen. Schoonmaakmiddelen kunnen ook gebruikt worden.

Zeker. De verbruik van een Kaelo bedraagt maximaal 0.07 kWh.

 

Flessen wijn, champagne en andere dranken worden soms wel maanden bewaard in specifieke koelkasten. Die verbruiken heel veel stroom. Het zou dus zonde zijn om na zoveel investeringen alleen te kunnen genieten van de eerste paar slokjes. De Kaelo houdt daarom zo’n fles op zijn perfecte temperatuur, zodat alle investeringen niet verloren gaat.

Voor “curved” stijlen kan Kaelo achteraf worden ingebouwd in bestaande ruimtes.

 

Voor “Flush” en “Undermount” stijlen raden we aan het gat te zagen tijdens de fabricage van uw werkblad of oppervlak, vanwege het type gat dat vereist is. De volledige installatiehandleidingen kunnen hier worden gelezen: INSTALL GUIDE

Omdat Kaelo een elektrisch item is, kan het niet buiten worden gebruikt. Als het echter onder dekking wordt geplaatst, is het geen probleem om het buiten te gebruiken. Weet wel dat de Kaelo niet volledig zal werken bij omgevingstemperaturen boven de 35 graden, als dat het geval is, schakelt hij zichzelf automatisch uit.

We hebben specifiek de Undermount gemaakt hiervoor. Bespreek dit met het verkooppunt zodat zij de perfecte deksel kunnen ontwerpen om jouw Kaelo in te bergen.

Voor alle modellen na juni 2022, kan je de Crown gemakkelijk vervangen worden. Meer informatie volgt.

Je kunt een Kaelo dealer hier vinden: https://kaelo.nl/find-a-dealer/

Je kunt de service formulier invullen, wij zullen dan jouw Kaelo zo snel mogelijk repareren.

Klik hier!

Stuur een mail naar info@denardi.nl, wij helpen je graag verder.